• Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop
  • Aesop

Client: The Palombo Group / Aesop

Project: Brooklyn Store

Our Role: Fabrication & Installation

Description: The Palombo Group asked New Project to help execute Aesop’s interior design concept for the Australian skin, hair, and body care retailer’s new Brooklyn store at 57 Bergen Street. New Project built and installed a large, wood counter with embedded point-of-sale touch screens and an in-wall storage display unit reminiscent of ancient apothecary cabinets.

Functioning as both utilitarian furniture and a central anchoring element in the store’s design, the counter incorporated sleek storage compartments and a unique wood finish in keeping with Aesop’s philosophy and aesthetic. The result is an interior that blends tradition with contemporary, deeply resonating with Aesop’s identity and product offering.

category