Bloomberg London Headquarters

Studio Joseph | Bloomberg 

1/4

When Bloomberg opened its new London headquarters, they invited Studio Joseph to develop an exhibit in the building’s atrium to share the history of the revolutionary Bloomberg Terminal. New Project was asked to produce the innovative Mobius strip-inspired kiosk that serves as the support for the groundbreaking terminals. Working with a 3-D model provided by Studio Joseph, our design and studio team performed extensive analysis to ensure the forms, which cantilevered eight feet from a single point, were engineered to withstand the weight and traffic associated with their use and high-profile location in the building’s atrium.

  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Stay in touch! Subscribe to our newsletter

223 25th Street
Brooklyn, NY 11232